PIZZA SAM BLANKENBERGE.

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 929 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Sam Blankenberge.. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 9:27 half uur te laat en geen sausjes + meer vet dan vlees ? Ben ik daar niet gewend ! heb altijd beter gehad daar
1 mrt 2024 om 23:15 Altijd heel Lekker
1 mrt 2024 om 12:13 Altijd heel lekker. Maar wat ik nooit snap?? Waar jullie nooit de weg naar de deurbel vinden? En als gekken op de gsm zitten te bellen?
25 feb 2024 om 11:20 1 pizza tekort, is dan wel nog nageleverd Andere pizza waren lauw
18 feb 2024 om 20:03 Voor de eerste keer besteld. Pizza wat teleurstellend en al lauw . Pasta bakje half vol en maar 4 scampi’s in.
13 feb 2024 om 23:21 Het was heerlijk
22 jan 2024 om 10:36 Bezorger vond het adres niet, zelf moeten tegemoet rijden. Pizza was lauw, niet tevreden
21 jan 2024 om 23:31 Zeer lekker en proper zoals altijd
14 jan 2024 om 21:16 Eten was jammer genoeg echt ijs en ijskoud... :/ wel vriendelijke chauffeur
10 jan 2024 om 20:21 Eerst verkeerde pizza geleverd, gebeld, nieuwe pizza gekregen, maar alles erop was bedorven. We bestelden vroeger regelmatig en hadden nooit problemen... De laatste tijd is er altijd iets. Ik geef het op. Missch bad luck.. Maar ik bestel nooit meer.
28 dec 2023 om 8:11 de special is de beste pizza ooit! bestelling vlug geleverd !Super!